Pentru oferte de preturi: 0741509419
Iasi, Str.Graniceri Nr.12
Darabaneanu_cristian@yahoo.com
Non-Stop

Curatare canapele

  • Home
  • Curatare canapele

Curățenie profesională de canapele

Potrivit pentru canapele din bumbac, catifea, viscoză, mătase, lână, in și sintetice.
Când te gândești la canapeaua ta din material textil, gândește-te la ea că și cum ar fi haina ta. Ai purta-o 5 ani fără să o cureți? Canapelele, fotoliile, scaunele de sufragerie și alte piese de mobilier din material tapițat din casă au nevoie de întreținere regulată pentru a fi ca noi. De fapt, vă recomandăm să vă curățați profesional canapeaua o dată pe an pentru a o menține curată și a prelungi durata de viață.

Curățarea cu abur a canapelei – curățarea în profunzime a tapițeriei

Aici, la DClean, prin serviciile noastre profesionale de curățare, garantăm rezultate de inalta calitate, la prețuri competitive și accesibile. Pentru majoritatea pieselor de mobilier, folosim mașini specializate de curățat cu abur pentru tapițerie, cu șampon și soluții speciale pentru îndepărtarea petelor.

Îndepărtarea petelor de pe canapea

Din comoditatea de a sta pe propria canapea și de a servi un pahar de vin roșu sau a lua o gustare rapidă, se pot întâmplă mici accidente. Cu cât pata este mai proaspătă, cu atât există probabilitatea să reușim să o scoatem mai ușor. Deși poate fi mai tentant să încercați să le scoateți folosind produse de îndepărtare a petelor, sunt șanse să inrăutățiți zona.

 

Cât costă serviciul de curățare a tapițeriei?

Oferim prețuri rezonabile și accesibile, fără taxe suplimentare sau ascunse. Serviciul nostru oferă un raport calitate-preț excelent.

Cum să rezervați serviciul de curățare a canapelelor în Iași?

Dacă sunteți interesat de curățarea tapițeriei în Iași, vă rugăm să ne sunați la 0741 509 419 sau completați formularul de contact pentru a primi o ofertă sau un sfat prietenos.