Pentru oferte de preturi: 0741509419
Iasi, Str.Graniceri Nr.12
Darabaneanu_cristian@yahoo.com
Non-Stop

Curatare saltele

  • Home
  • Curatare saltele

Salteaua ta ar trebui să fie oază ta pentru vise și relaxare la sfârșitul fiecărei zile. Cu atât de mult timp petrecut în picioare, este firesc să visăm la patul nostru, motiv pentru care atât de mulți dintre noi ne vom petrece o treime din viață ghemuiți într-unul singur. Acestea fiind spuse, ar trebui să oferim mai multă importanță saltelei noastre. Depunem atât de mult efort pentru a ne asigura că garderoba noastră este curată și în stare bună, dar nu dăm importanță adesea locului nostru preferat din lume.

Cu serviciile noastre de curățenie puteți oferi saltelei dumneavoastră liftingul facial pe care îl merită, astfel încât să dormiți în fiecare noapte într-un confort deplin. În timp ce cearșafurile și husă de saltea fac o treabă bună pentru a vă proteja salteaua pe termen scurt, în timp, pot apărea depuneri. Pentru un somn mai bun, este necesară o curățare profundă cu abur.

Curățarea saltelei cu abur de la DClean

Deservind întregul oraș Iași, garantăm rezultate de înaltă calitate la toate serviciile noastre de curățare a saltelei. Oferim cele mai competitive și accesibile tarife, astfel încât să puteți îmbunătăți aspectul și sănătatea saltelelor dvs. pentru întreaga familie.

Serviciile noastre sunt prietenoase cu bugetul dvs. și lucrează pentru a vă curăța în profunzime salteaua în mod corespunzător, astfel încât să vă puteți bucura de un somn fericit. De asemenea, va prelungi durata de viață a saltelei.

Prelungește durata de viață a saltelei prin îndepărtarea petelor

Cu toții am avut o vărsare sau două în pat. Poate că era cafeaua pe care o sorbeai dimineața sau o masă târziu după ce ai ajuns acasă. Aceste pete pot scurta durata de viață a saltelei dvs., dar cu serviciile noastre profesionale de curățare în profunzime cu abur, combinate cu experiența noastră de îndepărtare a petelor, putem elimina acea pată imediat de pe saltea.

De asemenea, nu veți obține doar o curățare superficială a suprafeței saltelei. Ne vom asigura că patul tău este curățat în profunzime în interior și în exterior, astfel încât să poți respira mai ușor și să dormi mai profund în fiecare noapte.

Cât de des ar trebui să vă împrospătați salteaua?

Vă recomandăm să folosiți tratamentul nostru de curățare profundă cu abur cel puțîn o dată la șase luni, dar în mod ideal o dată la patru luni pentru cele mai bune rezultate. Între timp, vă recomandăm să investiți într-un protector de saltea și să vă curățați cearșafurile o dată pe săptămână. Cu o saltea curățată de la noi și un obicei sănătos de a vă spăla des lenjeriile de pat, patul dumneavoastră va deveni acea oază minunată și confortabilă, care se dorește să fie din nou.

Rezervă-ți o programare pentru curățarea saltelei la DClean astăzi

Oferim unele dintre cele mai bune tarife din oraș pentru curățarea saltelei. Obțineți o curățare profundă incredibilă pe salteaua dvs. astăzi completând formularul nostru de contact pentru a primi o ofertă și câteva sfaturi prietenoase. Dacă aveți alte întrebări, puteți lua legătura cu echipa noastră prietenoasă la